Takefusa Kubo amb la samarreta de l'FC Tokyio (Foto: youtube)
Takefusa Kubo amb la samarreta de l'FC Tokyio (Foto: youtube)
Barça

Takefusa Kubo, un dels joves que va deixar el Barça per la sanció de la FIFA, triomfa al Japó

Amb només 15 anys, Kubo ja ha debutat amb el primer equip del FC Tòquio. I ha estat convocat per participar amb la seva selecció sub-20 en el pròxim Mundial de Corea

Actualitzat

Takefusa Kubo, un dels joves formats a la Masia que va haver de deixar la disciplina del FC Barcelona arran de la sanció de la FIFA al club, ha debutat aquest dimecres amb el primer equip de l'FC Tòquio en un partit de la Copa de la Lliga. Només té 15 anys.

Kubo ha entrat en joc en el minut 65, i fins i tot ha xutat una falta des la frontal. El jove japonès ha canviat de club, però no de colors, ja que el Tòquio també juga de blaugrana. "Take" va estar quatre anys al futbol formatiu del Barça, des d'aleví fins a Infantil. Davant de la sanció de la FIFA i la possibilitat d'estar 4 anys sense jugar si es quedava a Barcelona, a l'abril del 2015 va tornar amb la seva família al seu país.

El jove futbolista crema etapes a tota velocitat. Amb 14 anys va guanyar la Lliga juvenil japonesa, i, amb 15, a finals del 2016, va debutar en el futbol professional amb el filial sub-23 de l'FC Tòquio. El pròxim Mundial de Corea el disputarà amb la selecció sub-20 del Japó.

El Barça no ha perdut la pista a Takefusa Kubo, tot i que la FIFA no li permet tenir cap relació contractual amb ell. El jove futbolista es va entrenar amb el Cadet A blaugrana al gener, en una visita que va fer a Barcelona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut