Andoni Zubizarreta ja és història dins del Barça
Andoni Zubizarreta ja és història dins del Barça
Futbol

Zubizarreta assumeix la seva responsabilitat per la sanció de la FIFA, però diu que "qui coneixia més bé la situació és Bartomeu"

Andoni Zubizarreta va assumir la seva responsabilitat sobre la sanció de la FIFA al Barça, però va recordar que "qui coneix més bé el tema és Bartomeu, perquè ell era el vicepresident esportiu quan va passar".

Actualitzat

Andoni Zubizarreta va parlar després de la derrota del Barça al camp de la Reial Societat, i no pas per afrontar temes positius, precisament. El director esportiu va intentar donar suport a Luis Enrique, de qui va dir: "M'agraden els entrenadors valents, que prenen decisions més enllà dels resultats", en referència a la suplència de jugadors com Messi o Neymar. "Penso que l'entrenador és el qui més coneix l'estat dels seus jugadors i fa el que considera millor per guanyar els partits", ha dit. Zubi també hi va afegir que el Barça va generar prou ocasions per empatar o guanyar el partit, sense voler qualificar de bona o dolenta l'actuació de l'equip.

El director esportiu també va parlar de la sanció de la FIFA al Barça, ratificada aquesta setmana pel TAS, per irregularitats en la contractació de jugadors menors d'edat. Zubizarreta va assumir la seva responsabilitat, "però aquest tema el coneix més el senyor Bartomeu, que era el vicepresident esportiu en aquell moment", diu. L'executiu basc va posar el seu càrrec a disposició de la directiva del Barça, "si es creu que això ha de fer més fort el club", però va comentar que se sent recolzat per la directiva.

Anar al contingut