Curses de muntanya

Suspesa l'Olla de Núria, que s'havia de disputar el 14 de juny

Els organitzadors han anunciat la cancel·lació de la catorzena edició de la tradicional cursa de muntanya, que havia esgotat inscripcions en dues hores

Enric López VilaltaActualitzat

La pandèmia també arriba fins als dos mil metres. A aquesta alçada es feia cada any la sortida de l'Olla de Núria, la tradicional cursa de muntanya per les muntanyes més emblemàtiques del Ripollès, que aquest 2020 no es podrà disputar. La prova estava prevista pel dia 14 de juny, però els organitzadors, vista la situació creada per la crisi del Covid-19, han decidit cancel·lar-la.

La catorzena edició de l'Olla de Núria, que havia de transmetre en directe TV3, com va fer l'any passat, havia esgotat dorsals en només dues hores, però aquest any no es farà. La Unió Excursionista de Vic, entitat organitzadora, tornarà l'import a tots els inscrits, i a més ha anunciat que els manté el dorsal per l'edició de 2021. No només als inscrits a la cursa gran, de 21'5 quilòmetres, sinó també als que van optar per alguna de les cinc curses petites que completen un intens cap de setmana d'esport de muntanya a la Vall de Núria.

Com diuen els organitzadors, aquest any l'Olla de Núria no bullirà. Però el foc es manté viu.

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut