Karim Benzema, vigilat per Matthias Ginter, durant el Borussia Mönchengladbach-Reial Madrid (Reuters)
Reial Madrid

Suposades crítiques de Benzema a Vinícius: "Juga contra nosaltres"

Les càmeres capten una conversa comprometedora entre Benzema i Mendy al descans del Borussia Mönchengladbach-Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid va apel·lar a l'èpica per rescatar un punt de Mönchengladbach (2-2), però la seva reacció d'última hora no amaga certes dissensions a l'equip. Una càmera que ofereix imatges dels jugadors blancs al túnel de vestidors durant el descans, quan el marcador assenyalava un 1-0 a favor del Borussia, capta una conversa entre Karim Benzema i Ferland Mendy en les quals el davanter blanc estaria criticant Vinícius.

"Fa el que vol. Germà, no juguis amb ell... Mare meva, juga contra nosaltres!"

Les paraules van ser captades pel micro d'una càmera de Téléfoot, el canal que emet en directe els partits de la Lliga de Campions a França. Tot i que a la conversa no s'arriba a sentir cap nom, els mitjans madrilenys donen per fet que el destinatari de la crítica és Vinícius, que en el partit d'aquest dimarts va jugar d'extrem esquerre, per davant de Mendy. Vinícius va acabar sent substituït per Eden Hazard al minut 70, quan el Madrid perdia per 2-0. Al minut 87, Benzema va establir el 2-1 i va iniciar la reacció blanca. 

 

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut