Benzema durant el Borussia Mönchengladbach-Reial Madrid (Reuters)

El Reial Madrid salva un punt al Borussia Park en els últims cinc minuts ( 2-2)

Dos gols de Marcus Thuram han desbaratat la feina d'un Madrid que ha continuat lluitant i ha acabat esquivant la derrota. Hazard ha tornat a jugar 80 dies després.

Imma PedemonteActualitzat

Lucas Vázquez, ocupant el lloc del lesionat Nacho, ha estat l'únic canvi de Zinedine Zidane en la Champions, respecte al clàssic. El Reial Madrid s'ha sentit força còmode durant el primer temps, al camp del Borussia Mönchengladbach. Els blancs han estat més actius i més ofensius que els alemanys, i s'han sovintejat les arribades perilloses a la porteria de Yann Sommer per part de Benzema, Casemiro, Vinicius o Marco Asensio. L'esforç col·lectiu ha culminat en la millor jugada, l'ocasió més clara, un xut de Kroos des de la frontal, però justament ha estat poc després quan el Borussia s'ha avançat en el marcador, en l'únic moment en què s'ha acostat a Courtois. Una excel·lent passada de Plea l'ha culminat, de manera magistral, Marcus Thuram, en el minut 32. Era l'1 a 0 amb què s'ha arribat al descans.

El Madrid ha sortit, en la segona part, disposat a revertir la situació. Marco Asensio, amb una pilota al pal, ha estat un dels més decidits, però el Borussia ha tornat a trobar el seu moment. En el minut 58, una centrada de Lainer l'ha rematat Plea, ha rebutjat Courtois i Marcus Thuram, al peu del canó, només l'ha hagut d'empenyer cap a dins de la porteria, 2 a 0. A partir d'aquí, el Borussia s'ha vist capaç de tot, com han demostrat les bones ocasions de Plea i Stindl. La sortida al camp d'Eden Hazard després de 80 dies sense jugar -des de l'eliminació del Madrid davant del Manchester City en els vuitens de la Champions- tampoc ha servit per marcar, tot i que ha enviat una pilota al lateral de la xarxa de la porteria de Sommer. Però el Reial Madrid, perseverant, ha aconseguit dos gols en cinc minuts. Karim Benzema, en el minut 87, ha rematat perfectament una pilota que ha salvat Casemiro, i ja en el temps afegit, en el 92, Casemiro ha aprofitat una bona assistència de cap de Sergio Ramos.

El Reial Madrid, que ja es veia amb una segona derrota europea després del 2 a 3 contra el Xakhtar Donetsk, ha acabat salvant un punt a Alemanya.