Barça

Suárez deixa el Barça entre llàgrimes

El davanter uruguaià surt emocionat de la Ciutat Esportiva després del seu últim entrenament a les ordres de Koeman

Xavi LemusActualitzat

 Luis Suárez ha fet aquest dimecres el seu últim entrenament com a jugador blaugrana. El davanter uruguaià ha viscut a la Ciutat Esportiva una jornada emotiva en la qual ha aprofitat per acomiadar-se dels companys. Ha deixat el recinte conduint el seu cotxe i amb llàgrimes d'emoció, conscient que deixa enrere l'etapa més exitosa de la seva carrera esportiva. Tanca així un cicle de 6 anys al Barça, amb 13 títols i la condició de tercer màxim golejador a la història de l'entitat.

El desenllaç, que només està pendent de les signatures finals, es va desbloquejar aquest dimarts quan els dirigents del conjunt català i de l'Atlètic de Madrid van arribar a un acord de traspàs sense cap quantitat fixa i fonamentat en variables. Una solució a mig camí que evitava la seva marxa gratis i el fet que els madrilenys hagin de fer cap inversió important en la seva adquisició. Prèviament, el Barça i Suárez ja tenien pactada la rescissió del seu contracte amb la fórmula de pagar-li la meitat de la fitxa prevista per a aquesta temporada, al voltant de sis milions d'euros.

Posats d'acord els tres actors, Barça, Atlètic de Madrid i Suárez, ara només queda fer-ho oficial i posar-se a les ordres de Simeone. El conjunt "colchonero" li ofereix un contracte per a dues temporades del voltant dels 8 milions d'euros i ocuparà la plaça deixada per Morata, cedit a la Juventus. Guanya així el pols que mantenia amb el seu compatriota Cavani per convertir-se en el nou davanter de l'Atlètic de Madrid.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut