Luis Suárez pot ser jugador de l'Atlètic de Madrid ben aviat
Luis Suárez pot ser jugador de l'Atlètic de Madrid ben aviat
Barça

El Barça arriba a un principi d'acord amb l'Atlètic per al traspàs de Luis Suárez

El davanter uruguaià no marxarà del club blaugrana amb la carta de llibertat i el conjunt "colchonero" haurà de pagar una quantitat pel seu fitxatge

Redacció Esport3Actualitzat

Després de la reunió amb un dels advocats de Luis Suárez, el Barça ha arribat a un principi d'acord amb l'Atlètic de Madrid pel traspàs del davanter uruguaià. Suárez no marxarà del club blaugrana amb la carta de llibertat i el conjunt "colchonero" haurà de pagar una quantitat pel seu fitxatge. Ara falta saber què diu el jugador, que no entrava en els plans de Ronald Koeman.

Amb les dificultats per jugar a Itàlia, res il·lusiona més Suárez que l'Atlètic de Madrid. Perquè té ganes de continuar jugant a la Lliga, perquè continuaria a prop de la que considera la seva segona llar, Castelldefels, i perquè Simeone l'ha seduït amb el projecte esportiu "colchonero".

Bartomeu era vicepresident esportiu quan David Villa va marxar gairebé regalat a l'Atlètic de Madrid. L'asturià va guanyar la Lliga al Camp Nou i va arribar a la final de la Champions. El Barça creu que, si volen Suárez, hauran de passar per caixa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut