BARÇA

El Barça supera amb facilitat a l'Stuttgart per 0-3 amb golàs de Memphis inclòs

Els blaugranes han superat amb comoditat a l'Stuttgart amb gols de Memphis, Demir i Riqui Puig

Arnau CaraltActualitzat

Memphis Depay s'ha carregat l'equip a l'esquena en el tercer partit de pretemporada del Barça. El neerlandès ja va mostrar centelleigs de la seva qualitat davant el Girona, però Memphis ha actuat avui com un autèntic líder. El primer gol, precisament, ha arribat en una acció individual de l'extrem del Barça, que ha baixat una passada llarga de De Jong per acabar batent al porter amb una engaltada potentíssima després de fer-li un barret a l'últim defensa (20').

Però l'exhibició de Memphis no ha acabat amb el 0 a 1. El jugador s'ha mostrat molt participatiu, demanant la pilota en totes les jugades ofensives del Barça, i deixant enrere a la defensa alemanya cada vegada que ha provat l'un contra un.  Els blaugranes han mantingut les línies altes i han desplegat un joc de posició força fluid en camp rival. No han tardat a recollir els fruits, poc després, en una jugada per la banda esquerra que ha arreplegat Griezmann i que ha posat amb delicadesa als peus de Yusuf Demir perquè el del filial finalitzés a boca de gol (35').

Griezmann ha participat en dos dels tres gols del Barça (EFE)

L'Stuttgart, de menys a més

La cara amarga de la moneda ha estat la sortida de pilota des de l'eix de la defensa. I és que les imprecisions de Sergiño Dest i de Gerard Piqué han provocat més d'un ensurt a la porteria del Barça. Tampoc ha afavorit gaire, en la construcció, l'entrada de Ronald Araújo a la segona meitat.

L'Stuttgart ha deixat els complexos al vestidor en el descans i ha estat molt més atrevit a la represa. Però quan els alemanys semblava que es començaven a sentir còmodes sobre el terreny de joc, el Barça els ha deixat grogui marcant el tercer. Contraatac ràpid del Barça alentit per Griezmann i el francès, una altra vegada, assistint en profunditat perquè Riqui Puig superi el porter amb un xut molt precís al primer pal (72').

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut