Kruijswijk al podi del Giro amb la "maglia rosa" (EFE)
Kruijswijk al podi del Giro amb la "maglia rosa" (EFE)
Ciclisme

Steven Kruijswijk referma el seu liderat al Giro amb una gran cronoescalada a Alpe di Siusi

El ciclista holandès, que ha marcat el mateix temps que el guanyador de l'etapa, ha distanciat més a la classificació els seus rivals. El segon ja és a més de 2 minuts

Actualitzat

El rus Alexander Foliforov (Gazprom) ha donat la sorpresa guanyant la quinzena etapa del Giro, una cronoescalada de 10,8 quilòmetres entre Castelrotto i Alpe di Siusi, amb un temps de 28 minuts i 39 segons. El líder, l'holandès Steven Kruijswijk (Lotto) ha refermat la seva posició a la classificació acabant segon l'etapa, amb el mateix crono que el guanyador.

D'entre la resta de favorits, el murcià Alejandro Valverde ha fet una bona etapa. L'home del Movistar ha marcat el tercer millor temps del dia, tot i que ha cedit 23 segons més respecte a Kruijswijk. L'italià Vincenzo Nibali (Astana) guardarà ben segur un record amarg d'aquesta etapa. Quan ja cedia més d'un minut i mig respecte a la "maglia rossa", a  més ha trencat el canvi de marxes de la bicicleta. Ha acabat el recorregut a 2:10 del líder.

A la classificació general Steven Kruijswik manté el seu liderat. El segon de la general, el colombià Esteban Chaves (Orica), es troba a 2:12 després d'haver cedit 40 segons a la meta d'Alpe di Siusi. El tercer és Nibali, a 2:51, i el quart Valverde a 3:29. Aquest dilluns els ciclistes tindran un dia de descans.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut