Sonny Colbrelli, en una imatge d'arxiu (@BHRVictorious)
Ciclisme

Sonny Colbrelli, que va patir una aturada cardíaca a la Volta a Catalunya, anuncia la seva retirada

El ciclista italià s'ha vist obligat a plegar als 32 anys per no posar en risc la seva vida

Va ser la imatge més colpidora de la passada Volta a Catalunya. Sonny Colbrelli va tenir una aturada cardíaca tot just acabar la primera etapa, a Sant Feliu de Guíxols. Va haver de ser atès d'urgència pels serveis mèdics del seu equip i traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. 

 

 

Vuit mesos després, Colbrelli s'ha recuperat i pot fer vida gairebé normal, però ha anunciat que renuncia a continuar amb la seva carrera de ciclista professional: 

"Fa un any estava celebrant la victòria més important de la meva carrera, la París-Roubaix. No m'havia pensat mai que un any després hauria d'afrontar un dels moments més exigents que em planteja la vida. Però a la vida, que vaig estar tan a prop de perdre, li he d'agrair que em doni una segona oportunitat." 

El ciclista italià intuïa la situació en què es troba ara mateix: 

"Després del que va passar a la Volta a Catalunya, mai vaig perdre les esperances de continuar la meva carrera professional, per mínimes que fossin, però sabia que seria difícil, amb un desfibril·lador. Retirar-lo està contraindicat per la pràctica mèdica i suposaria prescindir d'un salvavides necessari." 

Colbrelli continuarà vinculat al món del ciclisme, al seu equip, el Bahrain Victorius, preparant ciclistes joves a l'equip de desenvolupament.

"Miro de dir adeu al ciclisme amb un somriure encara que em faci mal marxar després de la millor temporada de la meva carrera."

 

 

Anar al contingut