EN DIRECTE | Mallorca-Barça
Xavi i la rotllana de jugadors blaugrana en l'entrenament d'aquest divendres
Barça

Sergi Roberto i Casadó, novetats per a la primera prova postvirus FIFA

La recuperació del reusenc i la primera convocatòria del jove del filial han de tapar a Mallorca les absències de la resta de laterals drets. També torna Pablo Torre

Redacció Esport3Actualitzat

Mallorca espera un Barça "pletòric", en paraules del tècnic, Javier Aguirre, però el mexicà és conscient, com tothom, que els de Xavi arriben a l'illa debilitats per les baixes en defensa de Jules Kounde, Ronald Araujo i Héctor Bellerín. Tres peces que, abans de l'atac del virus FIFA de la darrera finestra de seleccions, es repartien la posició de lateral dret.

La bona notícia en clau blaugrana és que la convocatòria de l'entrenador de Terrassa evidencia la recuperació del polivalent Sergi Roberto i la primera crida del jove de 19 anys Marc Casadó. Entre els dos hauran de tapar a Son Moix les absències de la resta de laterals drets, malgrat que el del filial acostuma a jugar de mig centre.

Tampoc són a la llista de 21 jugadors els neerlandesos Memphis Depay i Frenkie de Jong, lesionats muscularment en el duel contra Polònia de dimecres passat. En canvi, sí que torna a viatjar amb el primer equip el càntabre Pablo Torre, que el cap de setmana passat va reforçar el Barça Atlètic en la victòria contra el Múrcia.

El Mallorca, desè a la zona plàcida de la taula, mesurarà l'equip d'un Xavi que en la roda de premsa prèvia s'ha mostrat resignat: "És una desgràcia. No hi trobem explicacions".

Anar al contingut