Barça

Aguirre: "Lewandowski s'està cansant de fer gols, el pocavergonya!"

El tècnic del Mallorca minimitza l'impacte del virus FIFA en un Barça "pletòric"

Oriol VidalActualitzat

Javier Aguirre ha atès TV3 amb el seu bon humor habitual a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, el centre d'operacions del Mallorca. Dissabte a la nit Son Moix s'omplirà per rebre un Barça transformat respecte al curs passat:

Totalment! El conte els ha canviat totalment. És un Barça pletòric, que juga molt bé al futbol; no descobriré res... Venen molt bé, és molt difícil guanyar-los: tenen un gol en contra! Però, bé, intentarem fer-los mal.

El Mallorca rutlla. A casa, només ha encaixat tres gols... i de penal. Però el tècnic mexicà està en alerta. Sap que arriba Robert Lewandowski, un jugador dels que ho condiciona tot absolutament.

Bé... Se'n recorda vostè, de Messi? Doncs això mateix... S'està cansant de marcar gols, el pocavergonya! I sap què, a més? Els meus paisans s'hi enfrontaran al Mundial: Polònia està al grup de Mèxic: estaran molt pendents de què fem amb Lewandowski! Ell no se'n cansa, és un 'killer' de tota la vida i fa gols com xurros.

Ara bé: aquest Barça es presenta amb moltes baixes; en especial en defensa: Kounde, Araujo, Bellerín... Aguirre relativitza l'impacte de la jornada de seleccions a les files blaugranes:

Jo tinc uns altres virus, però no el FIFA, ha, ha! Tampoc tinc això del mico... Fixi's quin problema serà per al Barça que jugui un central o un altre, quan el que surti també serà internacional. 

Aguirre només ha vençut un sol cop al Barça. I ja en fa setze anys, amb l'Osasuna, contra un equip que aleshores entrenava Frank Rijkaard.

És clar que me'n recordo! I va haver-hi un detall que em va encantar: Rijkaard va venir al nostre vestidor, que estàvem en plena festa (imagini's: Osasuna guanyant al gran Barça!) i va demanar per mi per felicitar-nos. Tot un cavaller.

El duel de dissabte té al·licients afegits per al Vasco. El Barça el va privar de Martin Braithwaite quan es trobava en ple intent de salvació del Leganés ("aquella baixa i la d'En-Nesyri ens van fer mal, sense dubte"). Al danès el va mirar de recuperar aquest estiu per al Mallorca abans que fitxés per l'Espanyol. El passat perico del tècnic també jugarà dissabte:

Aquest sentiment clar que hi és, van ser gairebé dos anys a l'Espanyol, hi tinc un vincle. Aquelles ganetes de guanyar el Barça segueixen estant allà, és clar que les tinc.

De moment, Aguirre és ben feliç. El seu Mallorca ja és del tot aguirrista. En aquesta etapa amb els balears suma sis victòries, sis derrotes i tres empats. Números equilibrats per esperonar els vermells en l'intent de donar la gran sorpresa de la jornada.  

ARXIVAT A:
Lewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut