Marc Márquez, celebrant un triomf al circuit tailandès de Buriram en una imatge d'arxiu (Reuters)
Motor

S'ajorna el Gran Premi de Tailàndia de motociclisme, la segona prova del calendari

El país asiàtic posposa la prova per l'amenaça del coronavirus i el Mundial de MotoGP no començarà, com a mínim, fins a l'abril

Actualitzat

El Gran Premi de Tailàndia de motociclisme, segona prova del Mundial, s'ha ajornat a causa del coronavirus, segons ha anunciat el viceprimer ministre del país asiàtic, Anutin Charnvirakul. El responsable del govern tailandès ha explicat que la voluntat és que la prova es pugui disputar més endavant, si el calendari ho permet i l'amenaça de l'epidèmia remet. Tailàndia no és un país particularment afectat pel coronavirus: de moment hi ha 32 persones afectades, mentre s'investiga una mort que podria estar-hi relacionada.

L'anunci arriba poques hores després que Dorna, l'empresa organitzadora del Mundial, va anunciar la suspensió de la prova de MotoGP del Gran Premi del Qatar, la cursa inaugural, prevista pel pròxim cap de setmana, tot i que en aquest cas es mantenen les proves de Moto2 i Moto3.

Amb l'ajornament o suspensió del GP de Tailàndia, que no acollirà cap de les tres cilindrades en la data prevista, el Mundial de Moto GP començarà ara al Gran Premi dels Estats Units, que s'ha de disputar al Circuit de les Amèriques d'Austin (Texas) el 5 d'abril.    

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut