El Nàstic no pot remuntar a l'Alcorcón i s'enfonsa una mica més a la classificació (1-3)

Diumenge l'equip tarragoní perdia per un clar 0-3 quan, al minut 40, l'àrbitre Trujillo Suárez ha aturat el partit per falta de llum. Aquest dilluns, s'ha reprès el joc però els grana només han pogut maquillar el marcador amb un gol de Manu Del Moral

Àlex OlivaActualitzat

Tarda de diumenge accidentada i plena de despropòsits al Nou Estadi de Tarragona. El partit entre el Nàstic i l'Alcorcón s'ha acabat suspenent al minut 40 de la primera part, després de diversos talls elèctrics que han afectat part de la il·luminació del Nou Estadi. Tot plegat, mentre queia un aiguat sobre el camp del Nàstic que també feia perillar el desenvolupament del partit. Diluvi, també de gols. En el moment de la suspensió, l'Alcorcón dominava per 0-3 a un Nàstic sense capacitat de resposta. El resultat, tot i que no és definitiu, col·loca en una situació encara més compromesa tant a l'equip com al tècnic José Antonio Gordillo.

Abans de començar, s'ha fet un emotiu homenatge al delegat del Nàstic, Josep Maria Grau, que va morir aquesta setmana. Els capitans dels dos equips han dipositat un ram de flors al lloc que normalment ocupava el delegat grana, i Abraham també hi ha dipositat el braçalet de delegat. Els dos equips han guardat un emotiu minut de silenci abans de l'inici del partit.

Els problemes han començat abans del xiulet inicial. El partit ha començat uns deu minuts tard perquè la il·luminació del camp ja fallava en alguns sectors. L'inici del partit ha donat pas a un autèntic huracà d'efectivitat de l'Alcorcón, davant un Nàstic molt tou en defensa. Als sis minuts, una pilota en profunditat d'Eddy Silvestre l'ha aprofitat Juan Muñoz per marcar el 0-1. Set minuts més tard, una errada en defensa del central Cadamuro ha deixat el mateix Juan Muñoz sol davant Isaac Becerra. El davanter d'Utrera no ha fallat i ha marcat el 0-2. El Nàstic no aconseguia presentar resistència davant l'allau de joc de l'Alcorcón. Al minut 16, Víctor Casadesús ha fet un llançament que ha fregat el pal de la porteria grana i deu minuts més tard, Nono ha culminat un contraatac per marcar el 0-3.

Amb el tercer gol visitant, la pluja ha començat a caure amb molta intensitat. La il·luminació ha tornat a fallar i l'àrbitre ha aturat el joc uns deu minuts. Tot i que el joc s'ha reprès breument, una nova errada elèctrica al minut 40 ha fet que Trujillo Suárez enviés tothom als vestidors.

El partit s'ha reprès aquest dilluns a les 16 h i el tot i haver-se de disputar més de mitja part, el conjunt grana només ha pogut escurçar distàncies a les acaballes del partit gràcies a un gol de Del Moral que ha culminat una gran jugada individual de Roger Brugué empenyent la pilota des de l'àrea petita a porteria buida. Els de Gordillo han acabat sent deu en el terreny de joc a causa de l'expulsió de Luis Suárez que ha vist la segona targeta groga quan ha donat un cop de colze a un rival mentre disputava una pilota.