Fenati tornarà a la competició
MotoGP

Romano Fenati anuncia la retirada: "Mai més serà el meu món, massa injustícia"

"He acabat amb el mundial de motos, no correré més", ha declarat l'italià després d'un cap de setmana molt controvertit. La FIM li ha retirat la llicència

Actualitzat

El pilot italià de motos Romano Fenati ha anunciat que es retira. Segons publica el diari "La Reppublica", Fenati, que ha estat el protagonista aquest cap de setmana per la seva injustificada acció durant el GP de San Marino i la posterior expulsió del seu equip, ha assegurat que deixa les motos a final de temporada: 

"Mai més serà el meu món, massa injustícia. [...] He acabat amb el mundial de motos, no correré més."

El pilot s'ha tornat a disculpar: "Em vaig equivocar, és veritat: em disculpo amb tothom." Però Fenati també explica els motius que el van portar a fer una acció tan injustificada que ha acabat amb la seva expulsió: 

"Vols veure el meu casc i la meva roba?", pregunta Fenati al periodista de "La Reppublica". I s'explica: 

 "Hi ha una llarga franja negra: la goma de Manzi. Em va atacar tres vegades i també podria haver-me matat, com dius. L'última vegada que ho havia fet va ser 500 metres abans, llavors vaig pensar: ara faig el mateix, et mostro que puc ser 'dolent' i potser finalment entendràs el que significa. Però mai vaig pensar fer-li mal, ho juro."

La Federació Italiana de Motociclisme li retira la llicència

El Tribunal de la Federació Italiana de Motociclisme (FIM) ha retirat aquest dimarts la llicència al pilot italià Romano Fenati, després que aquest accionés el fre davanter de la moto d'un rival durant l'últim Gran Premi de San Marino de Moto2.
   
"Atesa la gravetat del gest, la petició del fiscal federal va ser integralment acollida i el Tribunal Federal ha disposat per a Romano Fenati la suspensió de totes les activitats esportives i federals, amb retirada de la llicència de pilot", ha informat la FIM en un comunicat.
   
El Tribunal ha demanat, a més, tenir una audiència el divendres 14 de setembre amb Fenati, que "té dret a tenir assistència jurídica".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut