Romano Fenati, en una imatge d'arxiu (@Catradioesports)
Motociclisme

Romano Fenati demana disculpes i defineix la seva acció d'"inqualificable"

El pilot italià ha fet un comunicat per demanar perdó després d'haver tocat el fre del seu compatriota Stefano Manzi durant el GP de San Marino de Moto2

Actualitzat

El pilot italià Romano Fenati ha emès un comunicat aquest dilluns per demanar disculpes per la seva acció antiesportiva contra el seu compatriota Stefano Manzi durant la disputa del Gran Premi de San Marino de Moto2, i ha definit el seu gest d'inqualificable i indigne d'un home.

"Demano perdó a tot el món de l'esport. Aquest matí, amb el cap fred, m'hauria agradat que això només fos un malson. No paro de pensar en aquell moment, vaig fer un gest inqualificable. No he estat un home!", diu el comunicat de Fenati. "Un home hauria acabat la carrera i després hauria anat a la Direcció de Carrera per intentar fer justícia pels episodis precedents", ha prosseguit el pilot, que lamenta el fet que Manzi li colpegés dues vegades abans de l'accident.

Malgrat assegurar que va ser provocat pel rival, Fenati ha reconegut que "les crítiques són correctes" i entén "el ressentiment" de la gent cap a ell. "Vull demanar perdó a tots els que creien en mi i a tots els que he decebut amb la meva acció. Va sortir una imatge horrible de mi i de tot l'esport. Jo no sóc així! Qui em coneix ho sap! És veritat, lamentablement tinc un caràcter impulsiu, però la meva intenció no era fer-li mal a un pilot, volia que (Manzi) entengués que el que estava fent era perillós i que jo també podia fer-li coses incorrectes, tal com ell me les feia a mi", ha afegit.

Fenati va ser desqualificat immediatament del GP de San Marino i el seu equip, el Marinelli Snipers Team, ha anunciat aquest dilluns la rescissió del contracte de l'italià per una acció que "va posar en perill la vida" del seu rival Stefano Manzi i que taca la imatge del motociclisme.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut