El torneig de Roland Garros 2020 es farà a la tardor
Els partits de Roland Garros es jugaran amb el 60% de l'aforament de les pistes
Tenis

Roland Garros es jugarà amb públic, però amb limitacions

Els partits de la pròxima edició del torneig es jugaran amb espectadors a la graderia, però sense superar el 60% de l'aforament de les pistes

Redacció Esport3Actualitzat

Els partits de la pròxima edició de Roland Garros es podran jugar amb públic, sempre que no se superi el 60% de la capacitat habitual d'espectadors a les pistes, segons ha comunicat la Federació Francesa de Tenis (FFT). Amb aquesta important reducció d'aficionats serà possible que es respectin les mesures de seguretat sanitària per impedir el contagi i la propagació del coronavirus.

Durant el torneig, que està programat per disputar-se entre el 21 de setembre i l'11 d'octubre, s'aniran prenent un seguit de mesures que s'aplicaran de forma coordinada amb les autoritats sanitàries franceses. Per exemple, els jugadors i els seus equips tècnics seran sotmesos a un protocol sanitari específic del qual s'informarà més endavant.

Les entrades per a les tres pistes principals es vendran en funció de la fase del torneig, i l'emplaçament definitiu a la graderia no es comunicarà als espectadors fins a mitjans de setembre. En aquestes tres pistes hi ha l'obligació de deixar un seient lliure entre cada grup de compradors, que no podrà superar les quatre persones.

A partir del 16 de juliol es posaran a la venda les entrades per al públic en general. Si l'evolució de la situació sanitària ho permet, a principis de setembre es podrien posar a la venda més entrades, però, de la mateixa manera, si la situació no millora, l'FFT es reserva el dret d'anul·lar-les i retornar els diners.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut