Futbol

Rodrigo Riquelme, un assistent de luxe per al Girona

L'extrem, cedit per l'Atlètic de Madrid, té ganes de triomfar a Montilivi, on confia poder seguir traient fruit de les seves virtuts i donar assistències als davanters

Redacció Esport3Actualitzat

Ha estat una d'aquelles oportunitats de mercat que el Girona no podia desaprofitar. Rodrigo Riquelme, extrem esquerre, de 22 anys, no tenia lloc a l'Atlètic de Madrid. En el seu creixement com a futbolista, després de dues cessions a Segona Divisió (Bournemouth i Mirandés), volia jugar a la màxima categoria. Valladolid, València i Espanyol estaven interessats en els seus serveis, però el jugador madrileny es va decantar pel Girona. Aquest dimarts, en la seva presentació oficial, ha explicat el perquè de la seva decisió.

"Em va agradar molt el projecte. El míster em va transmetre molta confiança des del començament. Les converses van ser claus per ajudar-me a prendre la decisió. Ja em va tocar patir-los aquí l'any passat quan jugava amb el Mirandés."

L'arribada de Riquelme suposa un augment de la competència en l'atac gironí, on lluitarà per un lloc en l'equip amb Samu Saiz i (quan es recuperi) Borja García. Tot i que va aconseguir marcar l'empat en l'amistós contra el Saragossa (1-1), el gol no és el punt fort de Riquelme, que destaca per altres virtuts.

"Puc jugar en qualsevol posició d'atac, però en el perfil esquerre és on estic més còmode. Allà on em posin intentaré fer-ho bé. No marco gaires gols, però ajudo a aconseguir-ne. Puc ser important en atac associant-me amb els meus companys."

Abans de cedir-lo al Girona, sense opció de compra, l'Atlètic de Madrid es va assegurar el futur de Riquelme i li va allargar el contracte fins a l'any 2028.

Riquelme és la cinquena incorporació del conjunt blanc-i-vermell, que aquest estiu també ha fitxat Taty Castellanos, Yan Couto, Yangel Herrera i Miguel Gutiérrez. El grup de Míchel segueix treballant fort per preparar el debut a Primera, aquest diumenge a Mestalla, contra el València.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut