Riquelme, joventut i talent per al Girona
Riquelme, joventut i talent per al Girona
Girona

El Girona fa oficial l'arribada de Riquelme i ja té preparat el següent fitxatge

L'equip blanc-i-vermell fa oficial la cessió d'un dels jugadors amb més futur del planter de l'Atlètic de Madrid, mentre ultima l'arribada de Yangel Herrera

Redacció Esport3Actualitzat

Portava uns dies a Girona i, finalment, l'equip blanc-i-vermell ha pogut fer oficial la cessió fins a final de temporada de Rodrigo Riquelme. Amb el davanter de 22 anys arriba a Montilivi un dels jugadors amb més talent i futur del planter de l'Atlètic de Madrid. Més pólvora per a l'atac gironí després de la cessió de Taty Castellanos.

Roro, com se'l coneix, ja s'ha entrenat a les ordres de Míchel i ve de fer una gran pretemporada amb els "colchoneros". De moment, però, encara no té lloc a l'equip d'un Cholo Simeone que el va fer debutar a Primera el 2019 i sap apreciar les seves virtuts.

I quines són aquestes virtuts? Com va demostrar la temporada passada, quan va jugar cedit al Mirandés de la Segona Divisió, és una futbolista ofensiu amb tendència a jugar per la dreta i amb facilitat per tenir incidència en les jugades d'atac. A Miranda de Ebro va fer vuit gols, alguns de ben vistosos, i dotze assistències. Unes xifres que han despertat l'interès d'almenys tres equips més de Primera: el València, el Rayo i el Valladolid també van preguntar per Riquelme.

Yangel Herrera, el següent

Les últimes hores han estat mogudes per a Quique Cárcel. El director esportiu del Girona també ha lligat la incorporació com a cedit del migcampista de contenció veneçolà Yangel Herrera. Propietat del Manchester City, malgrat que no ha jugat mai amb els "citizens", l'any passat va defensar els colors de l'Espanyol, on va disputar 23 partits i va marcar un gol.

Serà la cinquena novetat del projecte del retorn a Primera després de les de Castellanos, Couto, David López i Riquelme.

L'Espanyol converteix Cornellà-El Prat en un fortí
Yangel Herrera, autor del gol de la victòria (RCDE)
Anar al contingut