Empat del Girona per tancar la pretemporada (@GironaFC)

Empat a porta tancada del Girona per tancar la pretemporada (1-1)

L'equip de Míchel no passa de l'empat davant d'un combatiu Saragossa en l'últim test abans del debut contra el València

Oleguer HomsActualitzat

El Girona FC ha tancat la pretemporada amb un empat en un duel disputat a porta tancada contra el Saragossa. Sota l'amenaça imminent de la pluja, la primera part ha començat amb una ocasió de Stuani, primera i única instància de perill per part dels gironins, que es mostraven imprecisos i topaven una vegada i una altra amb l'infranquejable mur aragonès.

Les imprecisions al primer toc i al mig del camp anaven encenent els ànims de Míchel, que instava els seus homes a mantenir l'ordre i pressionar la sortida de la pilota a la porteria rival.

A l'inici de la segona meitat, Pau Víctor, que ha substituït Yangel Herrera a la mitja part, ha tingut una gran ocasió de gol després d'un detall tècnic exquisit de Roro Riquelme.

El Girona, de mica en mica, s'ha fet amo i senyor de la possessió, però ha estat el Saragossa qui s'ha avançat en el marcador. Eugeni ha transformat una falta al llindar de l'àrea que ha certificat el 0-1 amb què s'ha arribat al descans.

Àlex Almansa, que ha entrat substituint l'últim fitxatge dels gironins, Miguel Gutiérrez, i Joel Roca, en substitució de Ramon Terrats, han donat aire als de Míchel, però l'empenta inicial s'ha esvaït ben aviat.

El Saragossa cada vegada se sentia més còmode. David López demostrava els seus galons de líder i veterà intentant esperonar els seus companys, i l'entrada d'Óscar Ureña, una de les sorpreses positives de la pretemporada, per Arnau Martínez, es perfilava com l'enèsim intent de trobar un revulsiu, l'espurna que capgirés, per fi, el partit.

Joel Roca ho ha intentat amb una gran diagonal per la banda dreta, ocasió que ha precedit l'anhelat gol gironí, obra de Roro Riquelme. Cinc minuts després, una centrada al segon pal del mateix Riquelme gairebé ha suposat el segon gol dels de Míchel, però la rematada de cap de Stuani no ha estat prou afinada.

Pau Víctor, amb una ocasió just abans del final, ha intentat culminar la remuntada gironina, però al final la pretemporada estava predestinada a acabar en taules.

Dues victòries, dues derrotes i dos empats per encarar una temporada, la del retorn a Primera Divisió, que començarà diumenge que ve davant del València a Mestalla (19.30).