Motor

Rea no dóna treva als rivals i s'emporta la victòria a la primera cursa de la cita holandesa de Superbikes

El podi s'ha completat amb Davies i un Hayden recuperat; Sykes ha caigut i Torres ha fet cinquè

Actualitzat
Jonathan Rea comença a distanciar-se significativament en el mundial de Superbikes gràcies a la victòria a la primera cursa de la prova holandesa que es disputa aquest cap de setmana al circuit d'Assen.

El nord-irlandès ha encapçalat fins al final una lluita que ha durat més de mitja carrera amb Tom Sykes, Chaz Davies, Michael van de Mark i Nicky Hayden, que ha remuntat per afegir-se al grupet a mesura que s'anava reduït.

Amb el pas de les voltes, a més, l'han beneficiat les caigudes dels rivals. El principal, Sykes, ha caigut a la novena volta, i Van der Mark, que corria a casa i estava fent el pilotatge més espectacular, ha pagat l'atreviment i ha anat per terra quan només faltaven dos girs.

Aquesta última caiguda ha fet que a Hayden li toqués la rifa. El campió de MotoGP, després d'unes curses irregulars, ha fet una cursa molt ferma, arribant des del darrere, i ha acabat amb el premi del tercer lloc. Al segon calaix del podi s'hi ha enfilat Davies, que ha marcat Rea de prop, però que no ha pogut superar amb la Ducati la Kawasaki de Rea.

Jordi Torres continua progressant prova a prova, i ha situat la seva BMW al cinquè lloc, el mateix que ja ocupa a la classificació general.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut