Futbol

Ramos i Benzema no milloren i Carvajal torna a caure lesionat

La plaga de lesions al Reial Madrid no s'atura i Zidane critica les exigències de l'espectacle en temps de pandèmia

Una nova lesió de Dani Carvajal torna a generar maldecaps en la defensa del Reial Madrid. Després d'haver-se recuperat d'una lesió al genoll dret i d'haver tornat als terrenys de joc contra el Vila-real i l'Inter de Milà, el lateral dret torna a estar de baixa. El que té ara és una lesió muscular a l'abductor de la cama dreta, que el mantindrà al voltant de tres setmanes de baixa. El futbolista de Leganés es perdrà uns sis partits entre les dues competicions que està disputant el conjunt de Zidane, actualment, la Lliga i la Champions.

L'entrenador francès tampoc ha vist una millora en la situació de dos dels grans pilars de la plantilla, Sergio Ramos i Karim Benzema, que tampoc podran jugar aquest cap de setmana contra l'Alabès, a l'Alfredo Di Stéfano. Baixes molt sensibles que comencen a afectar la moral de Zidane, que en la roda de premsa prèvia al partit contra els vitorians ha lamentat que, tot i que el calendari estigui molt més comprimit que en temporades anteriors, el nivell d'exigència no s'ha reduït:

"Això només és el començament. Volem l'espectacle que teníem abans, però les condicions han canviat i hem de pensar en les lesions. Jo el que vull és tenir cura dels jugadors."

El calendari no entén de lesions ni tampoc de relaxacions. En els pròxims dies, el Reial Madrid tindrà com a rivals l'Alabès, el Xakhtar Donetsk, el Sevilla, el Borussia Mönchengladbach i l'Atlètic de Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut