Valverde, durant el partit d'aquest dissabte contra el Granada (Reuters)
Barça

Què li passa al Barça?

La mala imatge de l'equip de Valverde a fora encén les alarmes, sobretot després de sumar la segona derrota

Laura BruguésActualitzat

Mentre al Camp Nou el Barça ha golejat el València i el Betis, a fora l'equip naufraga allà a on va i encén totes les alarmes per diversos motius. La segona derrota de la temporada que els blaugrana van encaixar a Granada ha allargat els motius de preocupació.

Fragilitat defensiva

El Barça és l'equip més golejat de Primera, juntament amb el Betis, amb 9 dianes encaixades, amb molts gols matiners. A Pamplona Roberto Torres va marcar als 6 minuts i ahir Azeez després d'un minut i 3 segons de joc, després de dues errades consecutives de Junior. En quatre dels cinc partits de Lliga, el Barça ha començat perdent. Tot i que a Pamplona va remuntar el partit, va acabar sumant només un punt per no saber tancar-lo.

No generen perill

Poca intensitat, sense idees, pèrdua de pilotes. No és normal una sola ocasió ahir i als 82 minuts. Tres quarts del mateix a Dortmund i una primera part per oblidar contra l'Osasuna.

Esperant els cracs

La inoportuna lesió de Messi, ha fet que només hagi pogut jugar mitja hora a Dormuntd i 45 minuts ahir.

A fora, a Suárez se'l veu absent al terreny de joc. I Griezmann ja ha jugat en tres llocs diferents. No li han trobat la seva ubicació i no se'l veu ni adaptat ni conjuntat amb l'equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut