Segona derrota a fora del Barça en la Lliga

Els d'Ernesto Valverde han perdut per 2-0, després de rebre un gol als dos minuts de partit

Laura BruguésActualitzat

El Barça segueix naufragant a fora de casa, on no ha aconseguit cap victòria aquesta temporada, després de quatre partits. A Granada ha sumat la segona derrota a la Lliga. Els de Valverde han estat incapaços de generar perill i han encaixat el primer gol als dos minuts de joc. Per buscar una reacció, Messi i Ansu Fati han sortit després del descans. També Arturo Vidal que ha comès el penal amb què el Granada ha sentenciat amb el 2-0.

Messi ha començat a la banqueta, perquè Carles Pérez ha acompanyat Suárez i Griezmann. Sí que ha disputat el seu primer partit de titular Junior i també Rakitic, en un mig del camp sense Busquets.

El Granada n'ha tingut prou amb un minut i 3 segons per marcar el primer gol. Caiguda de Lenglet i doble errada de Junior davant Antonio Puertas, amb relliscada inclosa que ha permès al jugador del Granada centrar perquè Ramon Azeez marqués de cap l'1-0.

Ha estat l'inici d'un partit per oblidar del Barça, sense generar perill i perdent moltes pilotes. El Granada, almenys, ho ha intentat com aquest xut d'Antonio Puertas que Ter Stegen desvia a córner.

Després del descans, doble canvi. Messi i Ansu Fati han entrat en el lloc de Carles Pérez i Junior. Però lluny de remuntar, el Barça ha encaixat el segon segon gol. Arturo Vidal, que acabava d'entrar, ha fet penal per tocar la pilota amb la mà. Vadillo no ha perdonat i ha marcat el 2-0 des dels onze metres, al minut 66.

L'únic xut a porteria del Barça, després de la centrada d'Ansu Fati amb rematada final de Messi, que acaba a les mans de Rui Silva, però el 2-0 ja no s'ha mogut. Segona derrota del Barça a la Lliga que segueix sense guanyar a fora, mentre el Granada se situa líder de Primera.