Enigma 69 va ser una de les estrelles de la jornada 2 de la Kings LEAGUE
Enigma 69 va ser una de les estrelles de la jornada 2 de la Kings LEAGUE
Futbol

Piqué detalla com serà el mercat de fitxatges de la Kings League

L'exjugador del Barça, i president de la competició, ha explicat quin serà el format per formar els equips del segon "split" de la Kings League, que començarà al maig

Redacció Esport3Actualitzat

Com cada dilluns, des del canal de Twitch de la Kings League s'emet l'"After Kings", que repassa i analitza tots els partits de l'última jornada de la competició amb una tertúlia en la qual participen els presidents de tots els equips i Gerard Piqué. L'últim programa, més enllà de destacar per les discussions entre els streamers per qüestions arbitrals, va resoldre el gran dubte que els seguidors de la competició tenien. L'exblaugrana va acaparar tota l'atenció de l'streaming i va detallar com funcionarà el mercat de fitxatges de la competició, entre el 3 i el 24 d'abril del 2023, de cara a preparar el segon "split" de la Kings League. El primer s'acabarà aquest 26 de març amb la final four del Camp Nou.


Calendari del mercat de fitxatges

100 milions d'euros de pressupost per a cada equip


Es destinaran 1.200 milions d'euros al mercat de fitxatges, i d'aquests, cada equip tindrà un pressupost de 100 milions. "És una economia virtual i fictícia, òbviament. Però amb aquesta quantitat es pagaran els fitxatges, i més", ha especificat Piqué. El president ha aprofitat per oferir petites pinzellades de les novetats que els espectadors trobaran en el segon "split" de la Lliga, informant de la possibilitat que tindran els equips de comprar les famoses cartes, però també pagaran sancions. Tot això amb el pressupost de 100 milions.

 

 

300 milions d'euros per a clàusules

Pel que fa al funcionament del mercat, l'exjugador ha detallat que cada equip tindrà 300 milions d'euros addicionals per posar clàusules per als seus jugadors.

''Tindreu 300 milions per protegir els vostres jugadors. Podreu repartir aquestes clàusules entre els 10 jugadors del draft, però tots hauran de tenir una clàusula mínima d'un milió d'euros.''

 

El format del mercat de fitxatges de la Kings League

Els fitxatges i traspassos es podran fer segons dues opcions, la de negociació, la forma habitual de fitxar al futbol professional, i la del "clausulazo", que serà amb quantitats elevades, on l'equip no haurà d'avisar el propietari i només anunciant-ho a la Lliga es podrà fitxar el jugador en concret.

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéKings League
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut