La Kings League, ideada i presidida per Gerard Piqué
La Kings League, ideada i presidida per Gerard Piqué

TV3 farà una nit temàtica dedicada a la final de la Kings League

La primera edició de la Kings League s'ha convertit en tot un fenomen esportiu i comunicatiu i donada l'expectació despertada per la final del proper diumenge 26 de març del Camp Nou, TV3 ha arribat a un acord amb Kosmos pels drets de produir una nit temàtica que inclourà un reportatge del programa "30 minuts" sobre aquesta nova visió del futbol i tot seguit la transmissió de la final de la competició en català

La Kings League, la competició ideada i presidida per Gerard Piqué, ha revolucionat la manera de viure i veure el futbol, sobretot entre la gent jove. Dotze equips presidits per dotze reconeguts streamers, amb noves normes de competició; molt dinamisme i caràcter desenfadat, però igualment competitiu. Amb l'afegit de la complicitat i participació de grans estrelles, ja retirades, del futbol professional i tot plegat sota la direcció d'una empresa catalana com és Kosmos. 

Amb aquests elements, el Departament d'Esports de TV3 està produint un "30 minuts", que també servirà per veure en plena acció Gerard Piqué un cop s'ha retirat del Barça i del futbol en actiu. El reportatge s'estrenarà coincidint amb la final de la competició al Camp Nou i es completarà amb la transmissió de la mateixa final a càrrec de l'equip d'Esports de TV3, que també personalitzarà la transmissió amb continguts i entrevistes pròpies. 

Per anar coneixent la nova competició, Esport3 està emetent els dilluns a les 22.00 el format "Kings Week", un resum de les tres últimes jornades de la competició. 

esport3.cat

 

Anar al contingut