Coutinho (EFE)
Barça

Philippe Coutinho es lesiona i podria no arribar a temps per a la final de Copa

El jugador blaugrana s'ha retirat durant el partit contra el Getafe amb problemes a la cuixa dreta i les proves mèdiques a què s'ha sotmès apunten a uns 10 dies de baixa quan falten tot just dues setmanes per a la final de Copa

Actualitzat

Philippe Coutinho ha hagut de ser substituït al minut 68 del partit que el Barça ha jugat aquest diumenge a la tarda al Camp Nou a causa d'unes molèsties a la cuixa esquerra. En acabar el partit, el brasiler s'ha sotmès a una sèrie de proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per constatar l'abast exacte de la lesió.

Posteriorment, el club ha emès un comunicat on confirma que el brasiler s'estarà uns deu dies de baixa a causa d'una elongació en el bíceps femoral de la cuixa esquerra.

Si el brasiler compleix el termini es recuperarà just per a la final de Copa que es disputa en dues setmanes. Però, si no ho fa, seria un nou maldecap per a Valverde a l'hora de dissenyar l'eix atacant del Barça i és que no pot comptar amb Luis Suárez, operat aquesta mateixa setmana del menisc, ni, de moment, amb Dembélé, que està en procés de recuperació. Avui per avui, els jugadors del primer equip que estan disponibles per jugar més avançats són Messi, Malcom i Boateng.

 

ARXIVAT A:
CoutinhoFinal Copa Rei 2019
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut