La Lliga ha publicat els horaris de la jornada 35
Futbol

Els horaris de l'última jornada de la temporada de Primera Divisió

El desenllaç de la penúltima jornada de la màxima categoria del futbol estatal ha motivat una modificació en els horaris previstos per a la darrera jornada

Actualitzat

El desenllaç de la penúltima jornada de la màxima categoria del futbol estatal ha motivat una modificació en els horaris previstos per a la darrera jornada. Així, doncs, aquest diumenge, la Lliga ha fet públics els nous horaris.

Dels equips catalans, el primer de jugar serà l'Espanyol, que rep la Reial Societat a l'RCDE Stadium amb l'obligació de guanyar i esperar una ensopegada de l'Athletic de Bilbao davant del Sevilla al Sánchez Pizjuán si vol optar a jugar a Europa. Tots dos partits es jugaran a les 16:15.

El següent a sortir a la gespa serà el Girona, que visita Mendizorrotza. Els blanc-i-vermells es juguen el descens a Segona amb el Celta. Amb el "goal-average" en contra, però amb alguna complicada opció de salvar-se, els d'Eusebio jugaran a les 20:45, just a la mateixa hora que ho faran els gallecs contra el Rayo Vallecano, que ja és equip de la Segona Divisió.

Per últim, el Barça, ja campió des de fa jornades, visitarà Ipurua per veure's les cares amb l'Eibar diumenge, a les 16:15.

 

Anar al contingut