Futbol

Oficial: Pep Guardiola renova amb el Manchester City fins al 2025

El tècnic català, que acabava contracte al juny, ha acordat la continuïtat a l'Etihad Stadium

Redacció Esport3Actualitzat

Anys enrere, Pep Guardiola es mostrava partidari d'estades curtes, però amb el temps el seu criteri sembla haver canviat. Especialment si disposa dels recursos i l'entorn òptims per fer créixer un projecte. I això és el que s'ha trobat al Manchester City, on va arribar l'any 2016. El tècnic de Santpedor ha tancat ja la seva renovació amb el club "citizen" per dues temporades, fins al juny del 2025. Així ha estat l'anunci oficial:

La renovació de Guardiola, que acabava contracte al juny, inclou una clàusula escapatòria per a les dues parts si al final de la primera temporada alguna de les dues vol cancel·lar el contracte. També inclou una pujada del sou del tècnic català, que actualment ronda els 23 milions d'euros anuals. 

La formalització del nou contracte s'ha fet al costat de Ferran Soriano, exvicepresident del FC Barcelona i director executiu de l'equip anglès:

L'estada al City ja és actualment la més llarga del tècnic bagenc en una mateixa banqueta, després d'haver estat al Barça i al Bayern de Munic. Amb l'equip anglès, el català ha guanyat 4 Premier Leagues, una Cup i 4 Copes de la Lliga. Però encara se li resisteix l'objectiu màxim, la Champions, que va estar a punt de guanyar l'any 2021, en què va arribar a la final.   

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut