Pep Guardiola celebra els 50 anys
PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola celebra els 50 anys amb el millor Manchester City

Els "citizens" apallissen el Crystal Palace i s'acosten al liderat de la Premier

Aquesst dilluns Josep Guardiola fa mig segle de vida. Potser el jovent això no ho sap, però a Catalunya sempre hi havia hagut el costum de felicitar el dia abans del sant o l'aniversari, costum que segurament a cal Guardiola encara es manté, i que es verbalitzava amb un "felices vigílies". Doncs bé, ahir, els jugadors del Manchester City van voler felicitar les vigílies al seu entrenador i van golejar el Crystal Palace del venerable Roy Hodgson -entrenador històric del vell Fulham, per cert-. per un contundent i convincent 4 a 0. Amb aquesta victòria el City ja és segon, a dos punts del seu rival ciutadà, el United, però amb un partit menys.

Els "citizens" no van començar bé el campionat; molt afectats pel coronavirus; els resultats no acompanyaven i el liderat quedava lluny, molt lluny. Però d'ençà el 21 de novembre, en què van perdre amb el Tottenham per 2 a 0, han encadenat 15 partits sense perdre en les diverses competicions, amb 12 victòries i 3 empats i 8 victòries consecutives; amb 32 gols a favor i només 3 en contra. Un veritable cicló.

Però és que, a més, el City juga un gran futbol.  I si no, mirin el programa d'Esport3 "Futbolint" i veuran la centrada de De Bruyne, enorme, i la rematada de cap de Stones per fer el primer gol d'ahir. O la falta directa de Sterling per fer el definitiu 4 a 0. Un bon regal de vigílies per al de Santpedor.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut