Bàsquet

Pedro Martínez torna al Baxi Manresa

Era una notícia cantada; Pedro Martínez volia tornar a Catalunya però no serà al Barça, com van especular algunes veus, sinó al Baxi Manresa

Jordi RobirosaActualitzat

Bona jugada, una vegada més, de Román Montañez, el director esportiu del conjunt del Bages. La marxa de Joan Peñarroya l'ha obligat a bellugar ràpidament les peces al tauler i, valent-se del desig de l'entrenador català i del bon record que sempre ha deixat a Manresa, ha aconseguit una contractació de primeríssim ordre. Pedro Martínez, campió de Lliga amb el Bàsquet València l'any 2017, firmarà per dues temporades amb el Baxi Manresa.

Aquesta serà la tercera etapa de l'entrenador barceloní al Nou Congost. Amb gairebé 58 anys, Martínez gaudeix d'un prestigi incontestable i sap perfectament el que es trobarà al Nou Congost, la idiosincràsia del club i el caràcter dels seus seguidors. Pedro Martínez va encapçalar la banqueta manresana del 1990 al 1994 i la temporada 2014-2015, en què va salvar l'equip del descens d'una manera miraculosa. El Baxi Manresa, recordem-ho, jugarà a Europa la temporada pròxima.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut