Pedri celebra un dels gols marcats amb el FC Barcelona
Pedri celebra un dels gols marcats amb el FC Barcelona (EFE)
Barça

Pedri, el migcampista més valuós del món

El canari del Barça, amb un valor de 90 M d'euros, lidera una classificació on, entre les primeres posicions, s'hi troben noms com Bellingham o Foden

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça, a dia d'avui, pot presumir de tenir a les seves files el migcampista més valuós del món. Segons el portal especialitzat Transfermarkt, Pedri té un valor de mercat de 90 milions d'euros, només igualat per Jude Bellingham (Borussia Dortmund) i Phil Foden (Manchester City).

El jugador, de només 19 anys, titular indiscutible amb el club i amb la selecció espanyola, està disputant la seva tercera temporada al FC Barcelona i, en l'última actualització, tenia un valor de mercat de 80 milions.

A més, el canari no és l'únic blaugrana que apareix entre els primers llocs de la llista. Gavi, amb només 18 anys, ocupa la catorzena posició amb un valor de 70 milions d'euros, mentre que Frenkie de Jong és vintè (60).

Els deu primers jugadors de la llista de migcampistes més valorats són: Pedri (90 milions d'euros), Bellingham (90), Foden (90), Bruno Fernandes (85), Kevin De Bruyne (85), Jamal Musiala (80), Aurélien Tchouaméni (80), Fede Valverde (80), Declan Rice (80) i Rodri (80).

El quart més valorat del món

A més de dominar la classificació dels migcampistes, Pedri té els millors del món a tocar en el rànquing general. En la llista completa, comptant totes les posicions, el canari ocupa la quarta posició, només superat per Kylian Mbappé (160 milions d'euros), Erling Haaland (150) i el madridista Vinícius Júnior (120).

Anar al contingut