Paula Badosa, tornant un cop davant Zidansek (Reuters)
Tenis

Paula Badosa cau en tres sets davant Tamara Zidansek als quarts de final de Roland Garros

La tenista begurenca no ha pogut accedir a les seves primeres semifinals d'un Grand Slam després d'un partit molt disputat (7-5, 4-6, 8-6)

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa mai havia tingut tan a prop el somni de jugar unes semifinals de Roland Garros. La tenista begurenca ha començat bé el partit, assegurant el seu servei i trencant-l'hi a Tamara Zidansek, que també s'estrenava en uns quarts de final de Grand Slam. El 3-0 augurava un panorama molt favorable per a Badosa, però la tenista eslovena ha reaccionat amb cops guanyadors fins a capgirar el marcador i emportar-se el primer set per 7-5.

L'empordanesa ha acusat el cop i durant els primers jocs del segon set semblava fora del partit, circumstància que ha aprofitat Zidansek per anar sumant jocs al seu compte. Fins que ha arribat la reacció de Badosa, que amb 4 jocs seguits ha agafat la iniciativa a la segona mànega, que s'ha acabat adjudicant per 6-4.

El tercer i definitiu set ha començat amb inèrcia guanyadora per a Badosa, que ha trencat el servei de la seva rival i ha sumat el seu, cosa que li ha donat un avantatge que tampoc ha pogut mantenir. Zidansek ha reaccionat i ha sumat els tres jocs següents. S'ha arribat al moment decisiu amb igualtat i amb les dues tenistes mantenint el seu servei, però amb l'eslovena servint primer. Amb 7-6 i dues pilotes de partit en contra, Badosa ha pogut salvar la primera però ha caigut en la segona, i ha vist com s'esvaïa el somni després de gairebé 2 hores i mitja de dura batalla. 

"Estic trista per perdre aquesta oportunitat"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut