Feliciten Paolo Banchero en el moment de ser triat com a número 1 del draft (Reuters)
Bàsquet

Paolo Banchero, escollit per sorpresa com a número 1 del draft de l'NBA

L'aler pivot de Duke jugarà amb els Orlando Magic, i Jabari Smith, el teòric favorit, ha estat triat en el número 3 pels Rockets

Redacció Esport3Actualitzat

La majoria de travesses apuntaven a Jabari Smith com a número 1 del draft de l'NBA, que s'ha fet aquesta matinada al Barclays Center de Brooklyn. Però la primera elecció ha estat la de Paolo Banchero, un aler pivot nord-americà amb arrels italianes que prové de la Universitat de Duke i que ha estat triat pels Orlando Magic.

En la seva última temporada a Duke, sota les ordres de Mike Krzyzewski, Banchero ha fet unes mitjanes de 17,2 punts, 7,8 rebots i 3,2 assistències per partit.

En segon lloc del draft, els Oklahoma City Thunder han triat el pivot Chet Holmgren, i en el tercer, finalment, ha aparegut l'aler Jabari Smith, elegit pels Houston Rockets.

Els fills de Shaquille O'neal i Pippen, els endollats de l'NBA

El qui troba bon padrí, ja ha conegut mig camí, diuen. Shareef O'neal, fill de Shaquille, i Scotty Pippen Jr, fill del mític company de Michael Jordan, no han estat seleccionats en el draft de l'NBA, però tindran una segona oportunitat per fer-se un lloc a la Lliga. Els dos han estat fitxats per la franquícia dels Lakers per disputar la Lliga d'estiu i jugar en l'equip de la Lliga de creixement, South Bay Lakers (G-League).

Shareef O'neal ja va entrenar amb els Lakers abans del draft, però finalment no ha estat seleccionat. El fill de l'exjugador dels Lakers es va haver de sotmetre a una operació al cor, després de la qual ha minvat molt el seu rendiment en l'esport. Amb 22 anys, O'neal va jugar una mitjana de 9 minuts la temporada passada.

El cas de Scotty Pippen Jr és diferent. El fill de l'aler dels Bulls va fer una mitjana de més de 20 punts i 4 assistències per partit la temporada passada en la Lliga universitària, però la seva alçada (1,85) i el seu físic han generat dubtes en els equips d'una Lliga molt física.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut