Girona

Pablo Machín: "El nostre sostre el marcaran els rivals"

L'entrenador del Girona assegura en roda de premsa que l'objectiu del seu equip continua sent la permanència i respon al tècnic del Getafe, Pepe Bordalás, que ha acusat els seus jugadors de simular

Actualitzat

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, s'ha mostrat molt satisfet per la victòria del seu equip contra el Getafe i ha volgut rebaixar l'eufòria després de situar-se de forma provisional sisè amb 23 punts i en zona europea.

"Som aquí per mèrits propis i tant de bo puguem parlar d'Europa durant molt de temps. Però el nostre objectiu és aconseguir els 42 punts que ens garanteixin la permanència al més aviat possible."

Machín ha insistit que el sostre del Girona en aquesta històrica temporada del debut a Primera el marcaran els seus rivals:

"On és el nostre sostre? Doncs el que ens marquin els rivals, perquè això va de guanyar, guanyar i tornar a guanyar, que deia Luis Aragonés."

El tècnic gironí, que ha confessat que està content però que vol marxar de vacances de Nadal amb 26 punts, també ha volgut respondre a l'entrenador del Getafe, Pepe Bordalás, que ha acusat els seus jugadors de simular més del compte:

"Respecto totes les opinions, però no crec que els nostres jugadors simulin. Si no que l'hi diguin a Portu, que tot just començar tenia el llavi obert."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut