Pablo Machín saluda David Gallego
Espanyol

Pablo Machín agafa les regnes de l'Espanyol il·lusionat i amb ganes de reivindicar-se

El tècnic de Sòria, de 44 anys, mirarà d'encaixar el seu 3-2-4-1 a l'RCDE Stadium amb l'objectiu de redreçar el rumb del conjunt blanc-i-blau

Oriol VidalActualitzat

Amb 44 anys, Pablo Machín arriba a l'Espanyol amb ganes de reivindicar-se. El tècnic de Sòria va ser destituït al març al Sevilla. El desgast de la Lliga Europa va castigar un equip líder al desembre, gràcies a un començament de Lliga espectacular.

Machín firma aquest curs i un altre i mirarà d'encaixar el seu 3-2-4-1 a l'RCDE Stadium. Per fer-ho, a l'Espanyol es retrobarà amb Bernardo, pràcticament inèdit com a blanc-i-blau. I entre les primeres missions del tècnic, recuperar la millor versió de Darder i Melendo, imprescindibles del curs passat i que podrien tornar a a l'onze amb el nou tècnic.

Machín, pencaire i artífex de l'ascens a Primera del Girona, ha mostrat molt bona connexió amb l'afició per on ha passat. Ara tindrà com a primer objectiu treure del descens l'Espanyol, però fent-lo compatible amb el progrés en competició europea.

Dimecres, doble sessió per rescatar un equip desorientat i que enyora el rendiment que va oferir fa tan sols uns mesos sota la direcció de Rubi.

ARXIVAT A:
Pablo Machín
Anar al contingut