Oriol Servià sortirà des de la dinovena posició de la graella (Reuters)
Automobilisme

Oriol Servià sortirà dinovè a les 500 Milles d'Indianapolis

El pilot català, que haurà disputat la seva dotzena carrera en aquesta mítica prova, sortirà des de la dinovena posició de la graella dels 33 participants en uns entrenaments dominats pel brasiler Tony Kanaan

Actualitzat

Oriol Servià ha fet el dinovè millor temps en els últims entrenaments de les 500 Milles d'Indianapolis que es disputaran aquest diumenge. El pilot català, que haurà disputat la seva dotzena carrera en aquesta mítica prova, sortirà des de la dinovena posició de la graella dels 33 participants amb l'objectiu de superar la seva millor actuació, el 2012, quan va acabar quart.

El brasiler Tony Kanaan ha estat el més ràpid de la sessió qualificatòria després de firmar la seva millor volta a una velocitat mitjana de 362,934 quilòmetres per hora, i sortirà primer, davant del nord-americà Santino Ferrucci i el japonès Takuma Sato.

En la cursa de diumenge destacarà l'absència del bicampió mundial de Fórmula 1, l'asturià Fernando Alonso, que en la seva segona participació no va aconseguir classificar-se en les rondes de qualificació prèvies.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut