Marc Márquez ha tornat a ser el més ràpid, aquest dissabte a Motorland (@HRC_MotoGP)
MotoGP

Novena "pole" de Marc Márquez, a Motorland

El de Cervera ha estat el més ràpid al davant de Quartararo i Viñales

Noel RodríguezActualitzat

Sense sorpreses. Després de l'exhibició d'aquest divendres on va destrossar el crono en la primera sessió de lliures, Marc Márquez ha complert aquest dissabte els pronòstics i s'ha endut la "pole" position a Motorland.

És la novena qualificació que s'adjudica de la temporada i demà buscarà la vuitena victòria. El cerverí vol liquidar el campionat per la via ràpida i si demà es produís el seu triomf combinat amb un mal resultat d'Andrea Dovizioso (arrencarà desè), a la propera cita de Tailàndia tindrà moltes possibilitats d'alçar-se amb el campionat.

Fabio Quartararo ha sigut una vegada més l'adversari més proper de Márquez en dissabte i ha acabat en segona posició. Maverick Viñales ha sigut tercer. Així, doncs, la primera línia de demà tindrà els mateixos protagonistes i ordre que el podi de l'últim Gran Premi.

Pel que fa a la resta de catalans, Aleix Espargaró ha sigut la sorpresa positiva de la jornada després d'acabar en cinquena posició. Avui, per cert, ha sigut la primera vegada de la temporada que les dues Aprília han accedit a la Q2 (Ianonne, 11è). La creu ha sigut la baixa del seu germà Pol, que s'ha lesionat en la quarta sessió de lliures i serà baixa a la cursa.

Àlex Rins no s'ha classificat per mil·lèsimes per la Q2 i demà arrencarà tretzè. Una mica més endarrerit ho farà Tito Rabat, divuitè.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut