Futbol

Neymar reapareix als canals oficials del PSG l'endemà de la reunió amb el Barça

Després d'haver desaparegut fa uns dies de la botiga oficial i de la pàgina web del club francès, Neymar ha reaparegut amb força en els canals oficials del PSG, que presumeix de nou del crac brasiler

Actualitzat

Els jugadors del París Saint-Germain han tingut aquest dimecres un rodatge i una sessió fotogràfica organitzada pel club francès per fer les fotografies i els vídeos oficials de la temporada. Aliè al seu immediat futur, Neymar ha participat amb normalitat en uns vídeos que el PSG ha mostrat al seu compte oficial d'Instagram.

Després d'haver desaparegut fa uns dies de la botiga oficial i de la pàgina web del club francès, Neymar ha reaparegut amb força en els canals oficials del PSG, que presumeix de nou del crac brasiler. 

Tot això l'endemà de la reunió amb el Barça per parlar del seu traspàs. La reaparició de Neymar en els canals oficials del PSG coincideix amb els missatges de l'entrenador Thomas Tuchel i del capità Thiago Silva, que li han demanat públicament que es quedi al conjunt parisenc.

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut