BARÇA

Dard de Nagelsmann: "El Barça és l'únic que no té diners, però fitxa qui vol"

L'entrenador del Bayern no entén els moviments del club blaugrana durant aquest mercat de fitxatges

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Bayern de Munic, Julian Nagelsmann, no ha quedat gaire satisfet amb la venda de Lewandowski al Barça i s'ha mostrat sorprès pels moviments del club blaugrana en aquest mercat de fitxatges. "El Barça és l'únic club del món que no té diners, però al final compra qualsevol jugador que vol. No sé com ho fan. És una mica estrany, una mica boig", ha declarat el tècnic en una roda de premsa, en preguntar-li per la sortida del polonès del seu equip.

Nagelsmann ha aprofitat la roda de premsa prèvia a l'amistós que el seu equip disputarà davant del DC United aquest dijous per posar en qüestió la gestió econòmica del club blaugrana. L'entrenador alemany també s'ha mostrat decebut per la sortida de Lewandowski i ha explicat que el davanter "volia un nou repte i quedava lliure d'aquí un any". 

El fitxatge de Robert Lewandowski pel Barça, per 45 milions d'euros fixos i 5 en variables, ha estat, sens dubte, un dels moviments més destacats de la Lliga. El davanter, de 34 anys, és el quart fitxatge blaugrana després de Christensen, Kessié i Raphinha

Aquest balanç actual de mercat, amb un cost d'uns 80 milions d'euros, juntament amb el delicat context econòmic del club, ha sorprès el tècnic del Bayern. Com a contrapartida a la sortida de l'estrella de l'equip, el Bayern va fer oficial ahir el fitxatge de De Ligt.

"Estic molt content d'haver fitxat De Ligt. És un dels centrals més talentosos del món i encara és jove. És un bon senyal per a nosaltres i per a la Bundesliga que ens hagi escollit", ha declarat el tècnic de l'equip bavarès.

Per ara, el principal actiu de mercat del Barça, Frenkie de Jong, continua deixant clar que vol continuar amb els blaugranes. Per tant, els guanys del club en aquest mercat són els 20 milions d'euros que va rebre de l'Aston Villa per Coutinho, els tres per la cessió de Trincao a l'Sporting Clube de Portugal i els 2,5 de la cessió de Rey Manaj al Watford.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut