EFE/EPA/ANDY RAIN
Tenis

Nadal es desfà de Tsitsipas i es classifica per a les semifinals del Masters de Londres

El manacorí s'ha imposat al grec en un intens duel per 6-4, 4-6 i 6-2 i s'enfrontarà amb el rus Daniil Medvédev per un lloc a la gran final de diumenge

David CarballoActualitzat

Rafa Nadal s'ha imposat al grec Stefanos Tsitsipas en tres sets per 6-4, 4-6 i 6-2 i s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Masters de Londres. En un partit a cara o creu, el manacorí ha mantingut millor la pressió en els punts decisius i s'ha acabat emportant una victòria vital per tenir opcions de guanyar un torneig que encara no té al seu palmarès.

Després de sumar el primer set amb solvència, Nadal ha cedit el segon amb una inexplicable doble falta, però en el tercer s'ha refet i ha acabat certificant la seva classificació en un intens duel. Ara, el número 2 mundial s'enfrontarà amb el rus Daniil Medvédev per un lloc a la gran final de diumenge.

En l'altre partit del grup, Andrei Rublev ha aconseguit la que serà la seva única victòria en aquest Masters. El rus ha guanyat Dominic Thiem per 6 a 2 i 7 a 5, en un partit completament intranscendent per a la classificació. Abans de començar, Thiem ja tenia assegurada la primera plaça, mentre que Rublev, que no havia guanyat cap partit, no tenia cap possibilitat de poder accedir a les semifinals.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut