Barcelona

Mor víctima d'un càncer Pablo Porta, expresident de la Federació Espanyola de Futbol

L'expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Pablo Porta, ha mort aquesta matinada als 85 anys, víctima d'un càncer. Porta va estar al capdavant del futbol espanyol nou anys, des de l'any 1975 fins al 1984. També va ocupar diversos càrrecs al futbol internacional, on va ser president del comitè de disciplina de la Federació Internacional. Dijous es farà l'enterrament, a dos quarts d'una, al tanatori de les Corts.

Actualitzat
Porta va ser el president més longeu de la FEF fins a l'arribada d'Ángel María Villar. El 1988, després de la publicació del denominat decret anti-Porta per impedir-li que es presentés a un tercer mandat, el va substituir José Luis Roca, predecessor de l'actual màxim mandatari.

Exjugador de futbol i de rugbi, va ser un gran amant de la boxa, esport en què va ser campió universitari en els anys 40. Així, va formar part de la Federació Catalana de Boxa, abans d'accedir a la presidència de la Catalana de Futbol, i passar a ser vicepresident de la FEF en el mandat del seu antecessor José Luis Pérez Payá.

Anar al contingut