El pilot de l'equip Motos Gaspar ha mort mentre disputava les 24 Hores de Motociclisme
Motor

Mor el pilot Enric Saurí, un participant de les 24 Hores de Motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya

El pilot de Granollers Enric Saurí ha tingut un greu accident al primer revolt, ha travessat l'escapatòria en diagonal i ha xocat contra les proteccions. En homenatge al pilot es farà la cerimònia del podi sense cava i amb un minut de silenci

Actualitzat

Un dia festiu al Circuit de Barcelona-Catalunya s'ha convertit en tragèdia. El pilot de l'equip Motos Gaspar Enric Saurí, de 33 anys i veí de Granollers, ha mort aquest dissabte després de tenir un accident mentre disputava les 24 Hores de Motociclisme, segons informa el mateix Circuit de Catalunya en un comunicat.

El pilot ha sortit de la pista quan estava començant el viratge del primer revolt, ha travessat l'escapatòria en diagonal i ha xocat contra les proteccions. Enric Saurí ha rebut un fort impacte i s'ha fet múltiples lesions de caràcter crític. La seva situació d'inestabilitat ha obligat a fer un trasllat medicalitzat avançat via terrestre a l'Hospital General de Granollers.

En el mateix comunicat, el Circuit de Barcelona-Catalunya lamenta profundament la pèrdua d'Enric Saurí i transmet el més sentit condol a la seva família, amics i equip. En homenatge al pilot es farà la cerimònia del podi sense cava i amb un minut de silenci.

L'equip Motos Gaspar, ubicat al garatge 21 del Circuit de Barcelona, s'ha retirat de la competició, en la que era la seva cinquena participació en les 24 hores de resistència de Catalunya. El pilot català, de 33 anys, corria la seva cinquena edició en la prova de resistència del Circuit de Barcelona, i després de la bona actuació de l'any passat, en la que el seu equip va arribar a estar segon en ocasions, esperava poder fer un podi a la general.

L'equip Monlau, amb qui el pilot havia participat en les 24 hores tres anys, després d'una reunió d'equip ha decidit abandonar la competició "dolguts per la mort" d'Enric Saurí:

 

 

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut