Monchi podria deixar el Sevilla després de 15 anys (Reuters)
Futbol internacional

Monchi serà el nou director esportiu de la Roma per a les pròximes tres temporades

El director esportiu del Sevilla s'ha reunit a Londres amb la directiva del club italià i en les pròximes hores es podria fer oficial un acord per als pròxims tres anys, segons ha avançat la cadena Sky Sport

Actualitzat

El director esportiu del Sevilla, Ramón Rodríguez Verdejo "Monchi", és molt a prop de signar un contracte de tres anys com a nou director esportiu de la Roma, segons avança aquest dilluns la cadena Sky Sport.

Monchi s'ha reunit a Londres amb la directiva del club italià i en les pròximes hores es podria fer oficial un acord de tres anys com a principal responsable de l'àrea tècnica dels "giallorossi", segons informa el citat mitjà italià.
   
Si es fa oficial, Monchi deixarà el Sevilla després de quinze anys exitosos, en què el club andalús ha conquerit cinc lligues Europa i començarà la seva primera experiència fora del futbol espanyol.
   
En el conjunt romà, Monchi treballaria juntament amb l'italià Frederic Massara, que va substituir l'anterior director esportiu, Walter Sabatini i que es quedaria com a col·laborador en la nova etapa. L'anunci oficial del club italià hauria de ser aquest dimarts, segons informen les fonts citades.

Anar al contingut