Natació

Mireia Belmonte queda fora de la final dels 1.500 lliures

La nedadora catalana ha acabat novena en les sèries dels 1.500 lliures i ha quedat fora de la final, per un lloc

Marc NegreActualitzat

Mireia Belmonte continua sense trobar-se còmode en el Mundial de natació de Gwangju, a Corea del Sud. La badalonina ha encadenat la tercera decepció en dos dies i, aquest cop, és més notori perquè es tractava d'una de les seves millors proves: els 1.500.

Belmonte, que ha competit en l'última sèrie, ha perdut ben aviat l'estela de les primeres. Amb la nord-americana Katie Ledecky a un altre nivell (15:48.90), Belmonte ha parat el cronòmetre a 16:08.37 i ha quedat novena en el global de les participants.

La nedadora catalana ha quedat a només un lloc d'entrar a la final, però a 6 segons de l'australiana Maddy Gough, que ha marcat el tall de les 8 millors.

En les eliminatòries de 100 braça, Jessica Vall ha complert i s'ha classificat per a les semifinals. Vall ha acabat sisena de la sèrie en què ha guanyat la gran favorita, la russa Yuliya Efimova. El seu temps (1:07.32) li ha servit per passar a la ronda següent amb l'onzena millor marca. Aquest migdia es jugarà la classificació per a la final.

Qui no ha pogut passar a semifinals ha estat Àfrica Zamorano en els 100 esquena. La nedadora del Sant Andreu ha acabat cinquena del la seva sèrie i 31a del global, amb un temps d'1:01.66.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut