Mick Schumacher es va emocionar quan va veure les mateixes inicials del seu pare (@SchumacherMick)
Fórmula 1

Mick Schumacher s'emociona amb les inicials del seu pare

El mateix pilot, com molts seguidors de la Fórmula 1, es va emocionar en veure les tres lletres "MSC" a les pantalles de temps.

Francesc RosésActualitzat

Mick Schumacher, fill del set vegades campió del món Michael Schumacher, debutarà aquesta temporada en el  campionat del món on va triomfar el seu pare. El jove pilot alemany, nascut a Suïssa, forma part de l'equip Haas després d'haver passat per l'escola Ferrari, i d'aquesta manera va participar en els primers tests de la temporada.

El mateix pilot, com molts seguidors de la Fórmula 1, es va emocionar en veure les tres lletres "MSC" a les pantalles de temps. Són les mateixes inicials que sortien en els monitors quan el seu pare, Michael, i el seu oncle Ralf competien conjuntament en la Fórmula 1. D'aquesta manera es podia distingir l'un de l'altre. Ara Liberty, l'empresa que porta l'F1, i la FIA han decidit recuperar aquelles inicials pensant, entre altres coses, que en el futur hi podria haver més coincidències perquè a l'Open RACC el cosí de Mick David, fill de Ralf Schumacher, també és pilot, i participarà aquesta temporada en les curses de Fórmula 3 que es disputaran abans de l'aixecada de teló dels grans premis d'F1.

Mick va escriure al seu compte de Twitter que s'havia emocionat en veure les mateixes inicials del seu pare en els monitors de temps. Es dona la casualitat que aquest pilot va fer el seu debut internacional en una cursa de l'Open RACC de kàrting que es va disputar a Caldes de Malavella, l'any 2009. Fernando Alonso li havia recomanat al seu pare l'equip de karts de Genís Marco, i el va fer debutar en una carrera d'aquell campionat, que va fer amb l'assessorament de Genís Marco i Cristina Álvarez, encara responsables d'aquesta fórmula de promoció. La participació de Mick en aquella cursa va passar pràcticament desapercebuda perquè es va inscriure amb el cognom de la seva mare, Betsch. Quan va començar a fer curses de monoplaces, el fill del set vegades campió del món ho va fer ja com a Mick Schumacher.

El seu pare continua fent una recuperació lenta de l'accident que va tenir l'any 2013 quan esquiava precisament amb el seu fill Mick, a l'estació de Meribel, en els Alps francesos. Allà segueix per televisió les curses de Fórmula 1, de vegades acompanyat per l'actual president de la FIA, Jean Todt, amb el qual va coincidir a Ferrari, i aconsella el seu fill, amb el qual comparteix fisioterapeuta i mànager.

Anar al contingut