Un dels detonats de l'adeu de Messi és que Barça prescindeix de Luis Suárez
Suárez i Messi, inseparables al Barça
Barça

Leo Messi s'acomiada de Luis Suárez tirant amb bala

El crac argentí indica que "no et mereixies que t'engeguessin així, però a aquestes alçades ja no em sorprèn res"

Actualitzat

Tothom coneix la gran amistat que uneix Leo Messi i Luis Suárez, que dijous va tancar la seva etapa com a jugador del Barça, a contracor, però sense retrets, abans de convertir-se en jugador de l'Atlètic de Madrid.

Messi va assistir a l'acte de comiat de l'uruguaià i no ha estat fins aquest divendres que li ha dedicat un homenatge al seu amic a les xarxes socials. L'argentí, amb una foto de tots dos al vestidor del Barça ha explicat que se li fa estrany entrenar-se sense Suárez i manté un to emotiu cap a l'antic 9 blaugrana. En un moment donat, però, no pot evitar treure la seva amargor cap a la directiva del Barça, que va bloquejar la seva marxa aquest marteix estiu: 

"Et mereixies que t'acomiadessin com el que ets: un dels jugadors més importants de la història del club, aconseguint coses importants tant en l'aspecte grupal com individualment. I no que t'engeguessin com han fet. Però la veritat és que a aquestes alçades ja no em sorprèn res."

El capità del Barça no s'ha mossegat la llengua. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya me venia haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas... Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importante de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

 

Neymar hi posa més salsa

El brasiler Neymar, que va formar al Barça amb Messi i Suárez un dels tridents més recordats, també hi ha volgut posar cullerada amb el seu comentari al post de Messi. Neymar ha respost amb un "Increïble com es fan les coses"

 

 

Anar al contingut