Leo Messi, número u mundial també en ingressos
Leo Messi, número u mundial també en ingressos
Futbol internacional

Messi repeteix com el futbolista amb més ingressos davant de Cristiano i Neymar

El crac argentí del Barça es va embutxacar la temporada passada, entre sou brut, primes i ingressos publicitaris 131 milions d'euros

EFEActualitzat
El jugador argentí del FC Barcelona Lionel Messi repeteix aquesta temporada com el futbolista amb més ingressos del món davant del portuguès de la Juventus de Torí Cristiano Ronaldo i del brasiler del París Saint-Germain (PSG) Neymar, segons la llista que aquest dimarts publicarà la revista "France Football".
  
L'estimació de la publicació indica que el crac de Rosario es va embutxacar, entre sou brut, primes i ingressos publicitaris, 131 milions d'euros, liderant un podi que ha ocupat en algun dels tres primers esglaons, amb canvis entre els dos primers, des del 2013. L'argentí ha sumat un milió més que la passada campanya, mentre que Ronaldo ha millorat els seus ingressos en 5 milions, però no ha desbancat el barcelonista, al quedar-se en 118 milions.
  
Neymar torna a ser el tercer de la llista amb 95 milions d'euros, 4,5 més que la passada campanya, mentre que el francès del Barça Antoine Griezmann aconsegueix la quarta posició amb 38,5 milions.
  
Entre els entrenadors, on "France Football" no té en compte els ingressos publicitaris, l'argentí de l'Atlètic de Madrid Diego Pablo Simeone repeteix el lideratge, amb 40.500.000, mig milió menys que la passada campanya. El segueix l'italià de l'Inter de Milà Antonio Conte amb 30 milions, 19,7 més que en la passada llista, i el català del Manchester City Pep Guardiola, amb 27,5 milions d'euros, 3,5 milions més.
ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut