Barça

Leo Messi, protagonista de la nova edició de France Football

El crac argentí, cansat dels comentaris del PSG sobre el seu futur, assegura que no ha parlat del seu futur ni amb Neymar ni amb Di María perquè encara no ha pres cap decisió i esperarà a final de temporada

Laia TudelActualitzat

Leo Messi és el protagonista de la nova edició de France Football. El davanter argentí surt a la portada del mitjà francès vestit amb la samarreta del PSG. El rotatiu especula sobre la seva arribada a París aquest estiu.

 

 

L'argentí està cansat dels constants comentaris sobre el seu futur que arriben des del PSG després que en els últims dies hagin parlat Neymar, Di María i Leonardo, director esportiu del conjunt francès.

En el cas de Neymar i Di María són amics de Messi amb qui té contacte. Messi, però, assegura que no ha parlat del seu futur amb ells perquè encara no ha pres cap decisió.


Messi esperarà a final de temporada i que hi hagi un nou president per prendre la decisió, ja que encara vol analitzar moltes coses. Després d'un inici de temporada difícil, Messi està content amb la dinàmica de l'equip i l'ambient del vestidor.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut