Keylor Navas i Donnarumma en un entrenament del PSG
Keylor Navas i Donnarumma en un entrenament del PSG
futbol

Més problemes al PSG, ara a la porteria: ultimàtum de Donnarumma

El porter italià demana al club parisenc que prengui una decisió entre Keylor Navas i ell. Ja en té prou d'alternança entre porters

Redacció Esport3Actualitzat

Canvi d'entrenador a la vista --Pochettino sembla sentenciat--, possibilitats reals de perdre la seva estrella amb més futur --Mbappé viatja a Madrid a conèixer la ciutat-- i la desafecció creixent d'una afició capritxosa. Per si amb aquest còctel de problemes no n'hi hagués prou, al PSG se li ha obert un altre front. Un dels grans fitxatges de l'estiu passat, el porter Donnarumma, ha expressat un malestar que tenia silenciat.

L'italià està tip d'haver-se de repartir la titularitat de l'equip parisenc amb Keylor Navas, una convivència que no és el context desitjat per a cap dels dos. En el fons són una parella de guanyadors molt ben pagats, acostumats a ser la referència dels seus equips. L'ex del Milan ha estat el primer que ha proposat una solució per desenredar la situació:

"Tinc una excel·lent relació amb Keylor, però aquest curs ha estat difícil per a tots dos, malgrat que ho hem portat bé de cara al grup i entre nosaltres. Però crec que no hi hauria d'haver alternança l'any vinent, el club ha de prendre decisions."

No obstant, com que l'internacional per Itàlia ja ha deixat clar que ell es quedarà a París, el missatge que envia al propietari de l'entitat, Nasser al-Khelaïfi, és una invitació a prescindir del futbolista de Costa Rica. Sap que el seu punt fort és la joventut (23 anys), perquè si entra en el terreny pantanós dels mèrits esportius algú li podria recordar la pífia que va tenir al Bernabéu i que va ser el preludi de l'eliminació de Champions.

Bravo-Ter Stegen, un precedent similar

La situació recorda la competència entre els porters Claudio Bravo i Marc-André ter Stegen al primer Barça de Luis Enrique. Aleshores, el tècnic asturià va assignar la Lliga 2014-15 al xilè i els tornejos d'eliminatòries a l'alemany. L'any següent el Barça es va decantar per la continuïtat del més novell i el contenciós va acabar amb Bravo al Manchester City.

El desenllaç al PSG podria ser el mateix, és a dir, amb Navas, 12 anys més gran que Donnarumma, fent les maletes, tot i que enguany ha estat titular en dos partits més (25 contra 23) que Donnarumma.

Anar al contingut